Alternative la cardurile de credit


Sunteți unul dintre acei oameni care au primit vreodată un card de credit pentru comoditatea de a putea plăti fără numerar sau pentru că nu cunoșteați nici o altă modalitate ușoară de a împrumuta bani? Milioane dintre noi, datorită publicității inevitabile a industriei cărților de credit, și puțini oameni dau seama cât de multe alternative la cardurile de credit există. Să aruncăm o privire la câteva.
Carduri de debit.
Cardurile de debit sunt adesea folosite în multe țări europene, dar sunt relativ neobișnuite în altă parte. Practic, ele sunt la fel ca cărțile de credit și sunt acceptate pretutindeni cărțile de credit acceptate - singura diferență este că ei iau orice bani pe care îi cheltuiți direct de la dvs.Bancar, în loc să primiți o factură la sfârșitul lunii. Ar trebui să știți, totuși, că nu sunteți atât de bine protejat de fraudă cu un card de debit ca și cum ați fi cu un card de credit.
Carduri de credit preplătite.
Acestea sunt carduri care funcționează la fel ca cardurile de credit, cu excepția faptului că nu puteți avea un sold negativ - trebuie să puneți bani pe card înainte de ao putea cheltui. Asta înseamnă că ai completat cartea, ca și cum ai face un telefon mobil. Acest lucru este bun dacă doriți să știți cât de mult cheltuiți, să nu mai menționați că puteți da chiar cărțile copiilor. Sunt, de asemenea, mai sigure decât cardurile de debit, deoarece cineva care a furat cardul nu a putut cheltui decât banii pe care îi avea la acel moment.
Overdraftul bancar.
O descoperire bancară bună, folosită împreună cu o carte de credit, poate fi o modalitate mult mai bună de a împrumuta bani decât de a utiliza un card de credit. Limita dvs. de descoperit de cont este stabilită de către bancă în funcție de suma plătită în contul dvs. în fiecare lună și nu este necesar să o plătiți până când doriți.
Practic, acesta oferă doar contul dvs. posibilitatea de a intra în numerele minus, dacă doriți. Multe bănci percep ratele relativ ridicate ale dobânzilor pentru descoperitul de cont, dar rareori la fel de mare ca și cartea de credit - și vor oferi rate mult mai bune pentru clienții buni.
Credite reale.
Când cumpărați un lucru mare la un preț fix (cum ar fi o mașină) sau veți cheltui toți banii pentru un anumit tip de lucruri (îmbunătățiri la domiciliu, de exemplu), merită să bugetați totul și să mergeți la O bancă sau o altă companie de împrumut. Ei vor putea să vă împrumute banii la o rată mult mai bună decât o carte de credit, pur și simplu pentru că știu de ce luați împrumutul și puteți stabili plăți lunare regulate pentru a vă rambursa.
Uniuni de credit.
Sindicatele de credit sunt ca băncile, doar locale. Sunt cooperative, deținute de membrii lor și conduse de comunitate, și sunt un loc minunat de a împrumuta bani. Acest lucru se datorează faptului că există limite în ceea ce privește legea privind dobânzile pe care le pot impune sindicatele de credit și nu au nevoie să obțină un profit pentru proprietari sau acționari, deoarece nu au niciun beneficiu. Merită să verificați dacă există unul în zona dvs.

Postări populare