Aplicați pentru un cont de comerciant cu card de credit online


Cine ar trebui? De ce, ar trebui, bineînțeles, dacă doriți să vă dezvoltați afacerea și să maximizați volumul de vânzări! În această zi și vârstă, tot mai multe funcții de afaceri se mișcă în spațiul cibernetic, ceea ce înseamnă că proprietarii de afaceri trebuie să fie gata să călătorească către acest domeniu relativ necunoscut dacă doresc să mențină legături puternice cu clienții și să rămână un pas sau doi înainte de competiție. Nu vă faceți griji dacă nu sunteți inteligenți pe Web; Cele mai multe procese online care sunt orientate spre consumatorul general nu sunt greu de realizat. De fapt, majoritatea sunt ușor simple.
În primul rând, găsiți un creditor pe care îl respectați, care este dispus să vă extindă un cont de comerciant de card de credit online. Aceasta poate fi banca în care locuiesc în prezent interesele și conturile dvs. comerciale. Sau puteți alege să cumpărați un alt împrumutător cu rate sau servicii mai bune. Nu vă grăbiți însă să luați această decizie. Planificați ceva timp în programul dvs. pentru a naviga cu atenție numeroasele servicii oferite de o serie de instituții financiare de astăzi. Puteți căuta pe Internet introducând expresii de căutare precum "contul comerciantului" sau "serviciile comerciantului" și vedeți ce poate aduce Google sau motorul dvs. de căutare preferat. Apoi devine o chestiune de verificare a fiecărui creditor să găsească cel care se va potrivi cel mai bine cu bugetul de afaceri sau obiectivele de creștere. Unele companii pot părea puțin prea umbrite, în timp ce altele nu s-au aflat în afaceri suficient de lungă pentru a se bucura de o reputație solidă. Alții pot percepe o sumă fricoasă pentru serviciile pe care le doriți. Adresați-vă în jurul comunității dvs. de afaceri locale pentru a vedea ce alți furnizori de cont de comercianți folosesc și apoi comparați aceste costuri și servicii cu cele pe care le găsiți online. Puteți reduce probabil lista dvs. la câțiva dintre cei mai buni subscriitori în scurt timp. Apoi, va trebui să faceți selecția finală comparând comisioanele lunare și anuale.
Aplicarea pentru un cont de comerciant de card de credit online este rapidă și ușoară. Doar faceți clic pe link-ul paginii de pornire a creditorului la "aplicație" (sau o variantă a acesteia) și urmați link-urile către pagina aplicației. Apoi tastați informațiile solicitate în fiecare martor. Contactați reprezentantul serviciului pentru clienți dacă nu înțelegeți o întrebare sau dacă nu sunteți sigur cum să răspundeți la aceasta. Amintiți-vă să imprimați o copie a aplicației dacă puteți face acest lucru sau păstrați o copie a numărului de confirmare, dacă este furnizat. Adesea, o companie va trimite prin e-mail o verificare a chitanței aplicației dvs. și vă va spune când să vă așteptați la un răspuns. Cel puțin să tipărești această pagină, dacă nu altceva, pentru înregistrările tale.
După ce aplicați pentru un cont de comerciant de carduri de credit online, stați-vă înapoi și așteptați să auziți decizia. Adesea, acest lucru ajunge în câteva zile sau chiar ore prin e-mail, deși unele sunt trimise prin poștă. Când primiți aprobarea și deschideți contul dvs. de comerciant, puteți începe să acceptați imediat plățile prin card de credit. Veți fi încântat să aflați cât de repede se mărește profitul, pe măsură ce clienții încep să profite de acest serviciu valoros. Nu așteptați - vă recomandăm să aplicați astăzi pentru contul dvs. de comerciant card de credit online.

Postări populare