Cele mai bune rate de procesare a cardurilor de credit


Toată lumea intră în afaceri pentru a face bani, deci de ce să cheltuiți mai mult din profiturile dvs. pe taxe de tranzacție costisitoare, întreținerea site-ului web, contracte de servicii și rate de procesare ridicată a cardurilor de credit? Când vă faceți timp pentru a cumpăra cele mai bune oferte, puteți economisi destul de puțin bani care pot fi folosiți în scopuri bune în alte părți ale afacerii dvs. Începeți cumpărăturile pentru cele mai bune rate de procesare a cărților de credit și deschideți un cont de comerciant.
În primul rând, va trebui să găsiți o bancă sau o unitate de credit de bună reputație, care va fi de acord să vă prelungească un cont de comerciant în acest scop. Pentru a obține aprobarea, veți avea nevoie de un istoric de credit solid, de un plan de afaceri rezonabil și de documentație care să demonstreze că puteți gestiona costurile asociate ratelor de procesare a cardurilor de credit. În mod tipic, acestea includ o taxă de instalare pentru echipamentele de procesare a cărților de credit, o taxă lunară de intrare pentru gazda dvs. financiară, o taxă de tranzacționare de câteva cenți pentru fiecare sau un procent global total în fiecare lună. De asemenea, vă poate fi oferit un serviciu de site care va implica o taxă de găzduire, un cost al contractului de serviciu și o taxă de service pentru designer sau actualizare. Asigurați-vă că citiți cu atenție termenii oricărui contract pe care îl primiți. Nu semnați niciodată ceva pe care nu îl înțelegeți sau cu care nu puteți fi total de acord. Compania dvs. poate plăti pentru un minim lunar până la un anumit număr de tranzacții, după care soldul lunii respective nu necesită taxe suplimentare.
Ratele de procesare a cardurilor de credit pot varia în funcție de companie sau de programul de procesare. Unele companii nu percep taxe de instalare, în timp ce altele necesită un cost unic de câteva sute de dolari, în funcție de complexitatea programului. Este posibil să plătiți între 15 și 25 de centi pe tranzacție sau ați putea opta să plătiți un procent lunar pentru întreaga sumă de afaceri generată de unitatea de procesare a cărților dvs. de credit; Această sumă scade adesea sub 2%.
Este întotdeauna o idee bună de a compara ratele între instituțiile financiare concurente. Dacă vă place foarte mult serviciile oferite de o companie de comercianți, dar preferați ratele mai mici ale unei companii a doua, spuneți-le mai întâi despre ratele mai scăzute ale concurentului și poate că prima companie va întâlni sau va învinge costurile mai mici pentru a obține afacerea dvs. . La început, poate doriți să păstrați în minte interesele clienților atunci când cumpărați rate de procesare a cardurilor de credit. Cu alte cuvinte, trecerea economiilor unui anumit program către clienții dvs. îi va face să revină pentru a face afaceri cu dvs. Dacă tarifele dvs. sunt prea mari sau nu sunt suficient de competitive, acestea pot decide să își ia afacerea în altă parte.
Pe măsură ce vă planificați să vă configurați noile rate de servicii de procesare a cărților de credit, ar putea ajuta să le informați în prealabil că acest program vine, astfel încât aceștia să se poată pregăti și poate chiar să ajute să obțină acest cuvânt altor potențiali clienți. Apoi, după instalarea noului dvs. procesor de carduri de credit, nu ar trebui să auziți plângerile că nimeni nu a fost blindsided sau tratate în mod incorect. Dacă cineva se plânge, le reaminteste politicos despre notificările anterioare.
Când sunteți gata să începeți procesarea plăților prin carduri de credit, nu fiți tentați să mergeți pentru opțiunea cu cele mai multe caracteristici sau cele mai sofisticate set-up-uri. Alegeți un sistem care să se potrivească cel mai bine nevoilor dvs. de companie și intereselor clienților dvs., precum și oferind cele mai bune rate de procesare a cărților de credit.

Postări populare