Primii pași către un cont de comerciant



Este un fapt că comercianții care sunt în poziția de a accepta carduri de credit de la clienții lor se pot aștepta să facă mai multe vânzări decât cei care acceptă numai tranzacții în numerar.
Potrivit "Jumping Through the Merchant Account Hoops" de Khera Communications, tranzacția cu cardul de credit mediu este de 40 de dolari, în comparație cu doar 9 dolari pentru vânzările în numerar. Prin urmare, dacă nu acceptați cărți de credit, vă puneți într-un dezavantaj de afaceri uriaș în comparație cu concurența dvs.
De asemenea, vă poate surprinde să învățați că tranzacțiile cu cărți de credit pot costa afacerea dvs. mai puțin în tranzacții. Un studiu de caz realizat de Coopers & Lybrand a constatat că aceasta costă, în medie, 2,7% pentru a procesa o tranzacție cu card de credit, comparativ cu 4,8% pentru numerar și 4,0% pentru cecuri. Motivul pentru această statistică probabil surprinzător este că numerarul și cecurile necesită mai multă manevrare de către personalul instituțiilor financiare, în timp ce cărțile de credit tind să fie procesate electronic în cea mai mare parte în aceste zile.
Pentru a oferi clienților dvs. un serviciu de plată cu carduri de credit, trebuie să configurați un cont de comerciant. În mod normal, va trebui, de asemenea, să aveți instalat echipament pentru a accepta plățile. Dacă doriți să acceptați carduri de credit online, va trebui, de asemenea, să vă înscrieți cu un gateway de plată, cum ar fi CyberCash sau VirtualNet, pentru a permite autorizarea instantanee pe Internet.
Furnizorul contului bancar de afaceri ar trebui să fie primul dvs. port de escală pentru un cont de comerciant, dar dacă căutați să oferiți clienților dvs. un serviciu de plată prin card de credit online, este important să vă asigurați că orice furnizor de cont comerciant poate demonstra Un istoric cu acceptarea plăților online.
Solicitarea și acceptarea pentru un cont de comerciant poate lua ceva de la câteva zile până la câteva săptămâni sau mai mult. Șansele dvs. de a fi aprobate se referă direct la istoricul dvs. de activitate deja existent. De aceea propria bancă de afaceri este o primă opțiune bună, deoarece vă cunoaște mai bine pe dvs. și pe afacerea dvs. decât oricine altcineva.
Cât de mult vă puteți aștepta să plătiți? Costul unui cont de comerciant poate varia foarte mult, în principal, pe baza riscului perceput asociat cu afacerea care solicită facilitatea și domeniul de activitate în care sunt implicați. În mod obișnuit, vă puteți aștepta ca costurile de pornire să fie în intervalul de 190-100 $ cu procesare Comisioanele pe tranzacții individuale de la aproximativ 2% variabile în funcție de volumul vânzărilor. Cu cât veți avea mai multe afaceri pe contul dvs. de comerciant, cu atât mai mult veți fi în măsură să negociezi cu furnizorul dvs. de cont comercial.

Postări populare